Tuesday, March 7, 2017

Mardi Gras VOL2

Parade Day!

Kohe peale 2rkamist l2ks majas kiire sagimine lahti, poisid jalutasid niisama pea laiali otsas, tydrukud tegi meiki ja panid kostyyme selga ja henrik tsekkis kas oleme ilusad k6ik. M6ned hetked hiljem istusime autodesse ja s6itsime Mardi Gras Tail Gate Party-le. Kohal olid h2sti mitmed eri YFUkate grupid ja nagu vahetus6pilastele kombeks oli suur laud s66kit2is. Ja I mean it kui ytlen et t2is: erinvad koogid, pirukad, puuviljad, k66giviljad, kypsised muffinid, kr6psud jne jne. Aega oli kuni paraadi alguseni ehk kella 1ni. N2gin j2lle Matildat(Soome) kallistasime ja r22kisime veidi juttu, oli tore j2lle n2ha. Enamuse ajast veetsime oma k6ige parema grupiga Larry auto kastis?! istudes, syyes, muusikat kuulates ja nagu ikka - tantsides. Sain veel tuttavaks Lassega(Soome) ja m6ne uue Saksa tydrukuga. Enne kella yhte s2ttisid k6ik veel enda kostyymid v2ga ekstreemsetes olukordades perfektseks peale mida nautisime yht hiina tydrukute tantsushowd ning nagu kombeks - tegime umbes sada grupipilti ja umbes paraadi algus ajaks liikusime v2ravate juurde. Paraad toimus ymber nelja blokki ja oli ylituus! Inimesed olid k6ik v2ga excited, k6ndisime l2bi t2navate ja viskasime k6igile kaelakeesi, eriti vinge oli kui v2ga lapsed neid kysisid. M6ned pyydsid neid korteri akendest ja r6dudelt aga t2naval piirete 22res olid samuti suured rahvamassid. P2rast paraadi oli meil vaba aega paar tundi, see aeg kujunes v2ga kiirelt yheks k6ige top-imaks ajaks meie k6igi elus! K6igepealt l2ksime l6unat s66ma Fuddruckers-sse. T2itsa tavaline restoran aga selle pundiga muutub iga s66maaeg eriliseks. V2ljudes jalutasime yle v2ljaku tyhja lava eest l2bi, ilmselt bandil oli break. M2ngis t2iesti tavaline muusika, vaatasime korraks Henrikuga yksteisele otsa ja saime aru et idee on olemas. Tirisime teised kaasa ja sekundi p2rast seisime 10kesi keset tyhja v2ljakut ja tantsisime. Ootamatult liitus meiega ringiga yks purjus mees koos oma naisega. Kordam66da siis tantsisime k6ik ringi keskel ja juba see oli yllatav ja vahva ning nalja oli kui palju. Tegelikult aga 

eneselegi teadmata alustasime hoopis keset Galveston-i Old Town-i flashmob-i!!!!

sest vaid m6ned minutid hiljem oli v2ljakul umbes 150 inimest ja mitte ainult tantsimas, vaid k6ik seisid meie ringi ymber ning filmisid meid. Ausalt kui yhel hetkel ringi vaatasin siis oli t2pselt selline filmi hetk ja m6tted peas et 'Issand mis siin toimub, see pole reaalne' V2ga raske on s6nadega seda feelingut kirjeldada niiet kes mu snapstoryt vaadata viitsis tol p2eval sellel on v6ibolla rohkem aimu. ;) Yhes6naga kella neljaks j6udsime yleni higistena ja hingeldades Larry ja MJ juurde tagasi. Kandsime kiirelt ette k6ik mis juhtus, ise veel nii h2mmingus olled. Nagu juba aru olete saanud siis passimishetki selle n2dalavahetuse jooksul ei olnud, nii ka seekord: koju j6udes haarasime kiirelt r2tikud ja vahetasime riided ning jooksime randa. Bikiine ega ujumisriideid muidugi kellegil polnud niiet esimesed kes riietega veel olid olime mina, Leona ja Philip. Peale seda kui Elliotti s6bralikult vette lykkasin liitusid enamused meiega ja MEGAsuurte lainetega oli k6ik nii fun! 6htu veetsime smores-e tehes ning huge dance party seltsis. Laulsime, tantsisime, naersime ja nautisime oma viimast 6htut sajaga!!! Kui l6puks sisse kolisime olid viimased ylevalolijad mina, Octave, Caroolina, Elizabeth, Elliott ja Philip. N2iteks kell 3 66sel m2ngisime mina ja Elliott mandariiniga v6rkpalli ja 6ppisime zongleerimist! 6elge veel et mul pole maailma vingeimad s6brad <3 Lisaks m2ngisime s6naseletamism2ngu ja r22kisime kella viieni juttu.

Ma ei oska ette kujutada paremat viisi kuidas viimane 6htu tol saarel oleks v6inud m66duda niiet siiani tulevad pisarad silma, sest nii 6udsalt igatsen tagasi sinna! :')

To be continued...


USA-Prantsusmaa-Saksamaa-USA-Itaalia-Indoneesia-Prantsusmaa-Saksamaa-Eesti-Saksamaa-Jaapan-Jaapan-Taani

Megavinged Ken ja Larry!


Mardi Gras Royalty 

See neiu ei vaja enam tutvustamist vist

Whatever it takes, promote YFU!!!

Jaapan-Saksamaa-Jaapan-Eesti 

Random randa mineku pilt vahepeal(Peale paraadi)

pyyame ka keid(keesi?!?!)

V6tab veel yhe rannapildi vahepeal

Mardi Gras 2017 

Nah, food

Ekstreemoludes meigi tegemine

Nicklas ja Henrik <3

Krewe 

Meie oma nurgake 

Eesti-Jaapan-Saksamaa-Indoneesia-Itaalia-Prantsusmaa


Eesti-Saksamaa-Rootsi-2xSoome?!-x maa-Soome



Mina, Ten, Marca


Mina, Marca, Octave, Leona




Let's goooo


Mina, Marca, Henrik, Athira

Hea mugav viisi ehteid kinni pyyda



My girls! <3 Tingimusteta armastus!





UFO #pilveufo








Lunch














Dance Party-del on meie jaoks eriline t2hendus <3



Sel ajal kui k6ik rahulikult paigal on m2ngivad Liisa ja Elliott mandariiniga v6rkpalli 

Meie Henrik, meie Dance King!

No comments:

Post a Comment