Tuesday, December 20, 2016

Christmas Break&4 kuud

10. detsember 2016 laup2ev 

Seekord oli Wrestling meet Flower Moundis. Olime seal 5 tundi ehk siis kuni l6puni. Absoluutselt ei tundunud, et nii kaua ja nii p6nev oli. Kokku oli kuus kooli ja meie oma v6itis k6ik 2ra, lisaks v6itis Dardan k6ik oma 5 match-i. Vahepeal istus j2rsku mingi mees minu k6rvale, vaatas mulle otsa ja kysis kas olen Eestist. Olin algul v2ga ehmunud, sest ta oli mulle t2iesti v66ras, aga p2rast tuli v2lja, et Noah-i isa oli talle minust r22kinud. See mees siis r22kis mulle, et tema pojad tulevad m2rtsis Eestisse mingile suurele Wrestling meet-le, ylituus! Ja siis ta seletas veel mulle, et tal pole ju aimugi mis koht see on ja milline on seal ilm ja mis raha seal on ja k6ik. L6puks kysis veel, et kas k2in KHS-s ning et ta peab saatma oma pojad minuga r22kima. Ytles veel, et kui mul peaks midagi M2rtsi kuus Eestist vaja minema, siis nad v6ivad vabalt tuua haha. Sellised 2kitselt tulevad vestlused on nii toredad alati ja nii yllatavad. Vaatasime veel viimase match-i 2ra, vaatasime kuidas poisid tiimipilti tegid ja tulime koju.

15. detsember 2016 neljap2ev

Oli viimane t2ispikk kooli2ev ja j6ulumeeleolu oli t2iega yleval! Kohe hommikul n2gin, et peaaegu pooltel oli seljas armas j6ulukampsun, osadel isegi p2kapiku myts ja n2gin 6petajat, kes oligi t2itsa p2kapikuks riietanud end. English-i 6petajat polnud ja oli ainult assignment tahvlil, mis muidugi t2hiendas, et keegi midagi tunnis ei tee. Luke 6ppis terve tunni kuidas lipsus6lme teha, ta ei lubanud Libbyl aidata, sest ta soovis just fancy-t lipsus6lme hehe. Mina ja Madison nautisime terve tund Luke-i lipsus6lme tegemise show-d ja vahepeal pidin olema Luke-i modelliks, sest ta ei saanud enda kaelas selle tegemisega hakkama. Luke ise oli terve aja nii t6sine ja meil oli nii naljakas. U.S. History-s tegime Quiz-i, sellekohta et kas tasub hobo-ks(hulkur) hakata. Vastasime Chrissaga k6igile kysimustele valesti, niiet vist j22b meie jaoks 2ra see m6te. Andsin Chrissale ka omalt poolt j6ulukingi yle, milleks oli siis tavaline Eestist saadud shokolaad ja talle nii meeldis. Tunni l6pus andis Mr.Villegas k6igile kommi. Interior Design-i algul r22kis Mrs.Morrow meile kuidas t2na teeme t6sist t66d ja ehitame l6puks oma 3D maja. Avastasime k6ik oma laudadelt piparkoogimaja tegemise materjalid hehe. See oli yks l6busamaid tunde. Jamie, Mina, Julie ja Caroline ehitasime oma maja koos ja kui yritasime glasuuri lisama hakata, tuli v2lja, et see kott oli 4-st kohast katki. See omakorda t2hendas seda, et terve laud ja mu k2ed olid glasuuri t2is. Korralik katsumus oli kogu seda maja valmis saada, aga tahaksin uskuda, et saime h2sti hakkama. :) Track-is aitasime algul vormid 2ra sorteerida ja hiljem l2ksime Coach Jewel-i klassi. K6ik olid toonud kypsiseid, muffineid, kr6pse ja muid h2id asju, mis t2hendas, et ylej22nud aja veetsime kogu seda hunnikut toitu nautides. Nii imelik oli kui Coach Jewel siis tunni l6pus ytles, et ''see y'all next year.'' Kurb kuidagi. Kohe peale seda kui olin oma viimase kypsise l6petanud l2ksin otse j6usaali. V2ga m6nus tunne jah haha. 6htust l2ksime j2lle s66ma Joe-s-sse. Tellisin v2ikse pizza, mis rohkem nagu meenutas ekstra ekstra suurt ja 6htul istusime kolmekesi, mina Adriana ja Hannah meie toas. 6igemini sadas Hannah tuppa sisse punane keep seljas ja alustas random dance party-t . Enam ei tule mul m6ttessegi kysida, et kust keegi mingi asja v6i riietuse saab, me majas on absoluutselt k6ike.

16. detsember 2016 reede

Hommikul l2ksime kohe teise tundi, esimene j2i 2ra. Tunnid olid k6ik lyhendatud ja viies tund j2i ka 2ra. Businessis oli ka nii6elda ''j6ulupidu''. T6ime k6ik kypsiseid ja jooke ja kr6pse ning viimase 40 minutit tunnist veetsime juttu r2kides ja syyes. Poole peal tuli klassi sisse grupp inimesi koos 6petajaga ja nad laulsid klassi ees kaks hispaania keelset j6ululaulu. Siis oli j2lle selline ''filmi hetk'', t2pselt selline, kus glee-s k6ik see grupp alati j6ulude ajal klassides laulis. Businessi 6petaja kysis veel igasuguseid kysimusi minu kohta ja k6ik on siin v2ga h2mmingus, kui saavad teada, et mind ei lubata j6uludeks Eestisse. Forensicus ei teinud me eriti midagi(in fact, ma kirjutan seda postitust praegu siin tunnis...). Peale kooli ootasin kooli ees Adrianat aga teda ei tulnud. Kuna mul sai kohe kohe telefoni aku tyhjaks yritasin veel kiirelt talle textida ja helistada. Ta ei v6tnud vastu. Jalutasin siis koju ja paar tundi olin kodus. Siis leppisime Marinaga(Brasiilia) kokku, et saame Starbucks-i juures kokku. Ta elab starbucksist sama kaugel kui mina ainult et teisel pool. V6tsime joogid ja istusime kuskil tunnikese seal ja siis l2ksime Chick Fil A-sse. J2rgmised kaks tundi istusime seal ja r22kisime juttu. Siis jalutasime natukene ja kuskil yheksast l2ksime m6lemad koju. Tegin veel YFU meet-i jaoks sn2kke ja kuskil 1-st j6udsin magama.

17. detsember 2016 laup2ev

YFU Christmas Party!!!

18. detsember 2016 pyhapaev

2rgates ja pool unisena hakkasime kohe j6ulukuuske ehtima. L6puks. Me pidime seda tegema tegelikult n2dal tagasi. Riputasime k6ik ehted puule kylge ja siis l2ksime tassisime tuppa k6ik kastid kus olid muud j6ulukaunistused. Panime kaminale rippuma sokid ja asetasime k6ik j6uluvanad igale poole seisma. Kamina ette seadsime ''kyla'' ja see n2gi nii armas v2lja eriti veel kui tuled lisasime. Kogu elutuba on t2pselt nagu filmis ja see on nii vinge!!! Kui k6ik elutoas valmis oli skypesin empsiga, kes oli hetkel Iirimaal, seega poolekohaga skypesin ka oma vennaga. Kahe ajal istusime autosse ja s6itsime Dallasesse. V6sime veel enne Noahi peale. Kella neljast pidime Venture Crew-ga Gallerias kokku saama et k6ik koos uisutama minna. Galleria on h2sti suur ja uhke kaubanduskeskus, kus leidub absoluutselt k6ike. J6udsime meelega varem ja saime enne veel kiire shopingutiiru teha. See Mall oli nii ilus. Keset kaubanduskeskust oli hiigelsuur kuusepuu, mis oli asetatud keset uisuv2lja ja ulatus l2bi nelja korruse. kogu pood oli v2ga uhkelt 2ra kaunistatud, isegi liiga uhkelt, kaunistused olid n2iteks ka palmi puud?! Mingi hetk textis hostema Adrianale, et kaotas meid 2ra ja kohtume tunni p2rast. L2ksime siis Adriana ja Noahiga s66ma kuna me ei teadnud kas keegi crew-st seal on. L2ksime Panda Express-i, et kiirelt midagi saada ja istusime umbes pool tundi seal. Mingi hetk liitus meiega Sarah ja saime teada, et Dakota oli hoopis k6rval restoranis. Hea crew event kui grupp on kahes erinevas restoranis haha. Kui kell juba kolmveerand viis oli, oli k6igile suhteliselt selge, et uisutamine j22b vist 2ra, niiet l6petasime oma s66gi ja l2ksime Dakota juurde. Istusime Adriana ja Noahiga seal umbes 5 minutit ja teatasime siis, et peame minema kuna poole kuuest pidime juba koju s6itma hakkama ja tahtsime veel enne paar asja osta. k2isime m6nes poes ja siis saime hostemalt sonumi, et 15 minuti p2rast saame Corner Bakery juures kokku. Olime parkinud parkimismaja viimasele korrusele ja kui nyyd v2lja l2ksime oli taevas nii nii ilus. Yleni punane ja p2ike loojus. Olime k6ik juba nii v2sinud, et autosse j6udes j2ime kohe magama ja 2rkasime alles Kelleris. Koju j6udes l2ksime kohe Adrianaga teki alla, sest esiteks olime m6lemad yliv2sinud ja teiseks oli nii kylm. Vaatasime filme ja mitmed korrad nagu ikka sadas Hannah meie tuppa sisse. Tuli tekk yle pea ja heitis meie toa p6randale pikali. Selline t2itsa tavaline 6htu.

***

Sain vahepeal rohkem teada ka hostema kohta:

Kui k2isime Rockwallis, siis s6itsime m66da kaubanduskeskusest, millest pool oli kunagi Papa-le kuulunud. Hostema syndis Californias, j2rgmseks kolisid nad perega Oklahomasse ja sealt edasi Texasesse. Yles kasvas ta Rockwall-is, kus elas kuni p6hikooli l6puni. Siis kolisid nad Abeline-i ja seal l2ks ta gymnaasiumisse. Ma pole kindel mis klassis, aga mingi hetk l2ks Hostema YFU-ga vahetusaastale Belgiasse ja tagasi ei tulnud ta mitte USA-sse, vaid l2ks Indoneesiasse, sest ta pere oli vahepeal kolinud. Siis elasid nad aasta Indoneesias ja peale seda kolisid tagasi Texasesse, Dallasesse. Kelleris, selle majas, on hostema oma perega elanud umbes 14 aastat.

***

Fun facts:


  • Kui me kirjutame komakohtadega arve koolis tavaliselt n2iteks 0.5 siis nemad kirjutavad lihtsalt .5
  • V2ga tihti saadetakse snappe lihtsalt streak-i j2tkamiseks ehk siis tyhi snapp mille peale on S joonistatud.
  • Meie kanad s66vad k6ike. Ykskord andis mu hostema meie 6htus66gist j2rgi j22nud ahjukana kanadele ja nad v2ga nautisid seda...
  • English-s sain mingi t66 klassi parima tulemuse, mille peale Ms.Huff lausus ''Oh, Liisa, you could teach a class on that, you missed only two. I don't know if I could've done that.''
  • Riietus ei s6ltu absoluutselt temperatuurist v2id pigem tahtmisest: kui on kylm k2iva paljud ikka lahtiste jalano6ude ja T-s2rgiga ning kui ka on v2ga palav leidub ikka inimesi kes kampsuniga k2ivad.
  • Texas ei suuda 2ra otsustada oma temperatuuri. Siin on t2pselt nii, et ykspaev on 1 kraad ja j2rgmine p2ev 17 kraadi.
  • Kui yksk6ik mis s66gikohas(isegi kiirtoidu kohad) juua tellid, siis saad oma topsi/klaasi t2ita nii mitu korda kui ise soovid.
  • Koolis on v2ga suur r6hk projektidel, eriti fyysikas ja keemias. Ja projektid meaning kus sa reaalselt pead midagi kodus ehitama v6i n2iteks meie v6tame endale v6ibolla varsti j2nesed sest Adriana mingi klassi raames tuleb tal yhe projektiga seoses neid kasvatada.
  • Isegi kui enda arust tellid restoranis midagi nime all 'small' tuuakse sulle ette ikkagi v2ga suur ports toitu.
  • Ma pole kedagi kunagi nii hullult norskamas kuulnud, kui meie koera Daisy-t.
  • Alati kui Granny meile tuleb on Sassy nii r66mus, sest Sassy oli varem hostema ema koer.
  • M2letan kuidas ma Hostema emaga tuttavaks sain esimest korda. Ytlesin siis viisakalt et ''Hey I'm liisa.'' ja tema naeris vastu ''Hello, I'm Granny'' niiet esimesed paar kuud ma tegelikult tema nime ei teadnudki.
  • Koolis on 6pilased suhteliselt ebaviisakad. V6i no kuna inimesi on koridoris nii palju siis peab lihtsalt inimeste vahelt l2bi trygima. Kui j22d ootama, et keegi sind m66da laseks siis v6in kenasti mitu minutit seal seista.
PS:  SIIN on Keller isd direktorite poolt tehtud j6ulutervitus k6igile KISD 6pilastele! KHS-i direktor on paremalt teine. 


Galleria 

Wrestling varsity team

Detsmebrikuu t2ies hiilguses ja milleks loobuda v2lja minned pidzaamast? 

Kirikud ei meenuta abosluutselt Eesti kirikuid

Mu goergeous host6de! :) 

Teeb kinke s6pradele 

Santa t66koda 


Eestist! :)  

Interior Design

Jamie&Caroline 


Ja valmis ta ongi 

Hostvenna s6bra tydruk tegi meile piparkooke hihi

Chrissa <3

Niiviisi saabki sportlaseks

Luke



Jackson ja Business-i j6ulupidu

Hispaania keelsed j6ululaulud 

J6ulud ju




Meil on l6puks sygis 


"Liisa, where's your glasses we really need those right now''


Santa on p2riiiis


R22kis uhkelt eestlastega 

Meie magical elutuba :)

Ja meie j6uluvanad




No comments:

Post a Comment