Monday, September 19, 2016

Spirit Week & Homecoming

Sellel n2dalal (12-18.09) oli homecoming week.

12. september 2016 esmasp2ev

Toimus homecoming parade, mis algas pool kuus ohtul. L2ksime Adriana Hostema ja Hannah-ga t2nava 22rde vaatama.
See oli midagi t2iesti uut ja teistsugust ja mulle nii meeldis. Rongk2ik oli Middle School-st kuni High School-ni.
Rongk2igus olid jalkakutid, erinevad Cheerleaderid, Indianette-d, korvpallipoisid, Homecoming Queen&King nominendid, pisikesed lapsed, Rodeo Club, French Club. Yhes6naga k6ik v6imalikud grupid mis yldse v6imalik moodustada on. Seisime t2nava 22res, tegime pilte ja kuna loobiti tasuta maiustusi, siis olime nende peal ka muidugi v2ljas.
Poole peal n2gin maailma k6ige r66msamat Sarah-it kuskil rongk2igus rahva seas hyppamas ja karjumas minu nime. Muidugi lehvitasin vastu, nii tore oli teda j2lle n2ha.
K6ik grupid olid autode j2relk2rudes ja iga grupi k2ru oli eri moodi 2ra kaunistatud ja v2ga uhkelt ja dekoratiivselt. Kui jalkapoisid m66da s6itsid, siis terve see k2rut2is poisse hyydsid ''Oh, look that's Dardan's sister'' ja lehvitasid k6ik. Kui j2rg korvpallipoisteni j6udis ja nende grupist pilti yritasin teha, siis jooksid k6ik mulle kenasti kaamera ette, edasi liikudes veel hyydsid, et selle kindlasti twitterisse paneksin. Hehe. Peale rongk2iku liikusime kooli, kus toimus Homecoming Peparally. See oli j2lle samamoodi ''spiriti'' tekitamiseks. School Band esines ja n2itati kutsuti ette k6ik Homecoming Queen&King nominendid. Nagu ikka esinesid ka Indianette-d ja Cheerleaderid ja ka 6pilasesinduse liikmed. See viimane oli p2ris naljakas.

13. september 2016 teisip2ev

Hommikul tuli Hostisa koju, seega kui koolist j6udsin oli j2lle uus inimene majas. Ta tundub h2sti tore ja meenutab mulle kedagi, aga ma ei suuda v2lja m6elda keda. V2hemalt minuga tegi ta h2sti palju nalja ja saime h2sti l2bi. Kuna tal on kuskil kaugel oma restoran siis ta k2ib kodus korra v6i paar 2 kuu jooksul.

16. september 2016 reede

Esimese tunni ajal oli peparally, see oli isegi vingem kui eelmine kord. Lisaks k6ik Homecoming Queen&King nominendid esitasid Playback-i sarnase numbri. Peale kooli k2isime j2lle Hobby Lobby-s ja 6htul oli Game. Enne k2isime veel Chick-Fil-A-s ja v6sime kiirelt 6htus66gi. S6ime kooli parklas ja peale seda liikusime tribyynidele. M2ng hakkas 19.30, aga 19.00 oli Homecoming Queen&King tseremoonia. Olin algul Adriana ja Hannah-ga aga kuna 6pilaste tribyynidel oli nii palju rahvast siis l2ksin natukeseks t2itsa yles istuma. Seal n2gin Chris-i ja r22kisime natuke juttu. Hiljem leidsin Rachel-i (Track-st) ja j2in tema seltskonnaga. Nad olid h2sti toredad ja lahedad inimesed ja olin nii 6nnelik, et nad leidsin. Nalja sai palju ja j2llegi oli m2ngu vaatamine teisej2rguline tegevus. Peale m2ngu s6itsime koju ja kuna olin nii v2sinud siis j2in vist kohe magama.

17.september 2016 laup2ev

Hommikul v6sime esimesena Hostema ema peale koos koeraga ja s6itsime koerte salongi ja j2tsime Daisy, Sassy ja Niki sinna. Nad sain uue soengu ja v2rgi endale seal. Ise s6itsime Hostema ema, Adriana ja Hostemaga Southlake-i. Esimeseks l2ksime Homecomingu jaoks kingi otsima. Peale seda l2ksime lasime kyyntesse ja siis v6tsime Adriana Boyfriend-i peale ja viisime Adriana juuksuri juurde. Siis viis Hostema mind koju ja l2ks ise koertele j2rgi. Hannah ja Dardan olid kodus. Kui Adriana ja John j6udsin hakkasime end korda tegema sest 6htul oli Homecoming Dance. V2ga tegus p2ev oli. Kui k6ik valmis olid, siis tegime kiirelt kodus m6ned pildid ja edasi s6itsime Johni, Adriana, Dardani ja Hannah-ga mingisse parki?! pildistama. Hannah-i vanaisa ja ema ootasid meid seal. Nii vinged pildid tulid ja kui l6petanud olime s6itsime edasi kooli. Seal oli nii kohutavalt palju syya hehe. Kogu yritus toimus kooli cafeterias niiet ruumi jagus kyllaga. Algul oli Dardani ja Hannah-ga kuni leidsin Alli. Siis tantsisime natukene aega nendega. Mingi hetk leidsin l6puks Chrissa ja ta boyfriend-i. Olin p2ris pikalt nendega, kuni nad 2ra l2ksid. Edasi olin Halle Caroline-ga ja tema seltskonnaga. Ja siis hiljem tantsisime Dardani Hannah-i, Adriana ja Johniga. Yldiselt liikusin p2ris palju ringi ja olin erinevate inimestega, aga l6pus kui k6ik koos tantsisime, siis oli nii tore ja nautisime v2ga seda 6htut. Pidevalt moodustati Dance cyrcle-d ja see on t6esti t6si, et tantsu stiil on siin ikka hoopis teistsugune. Ytleme nii, et Eestis on see palju ''viisakam''. Kell 11 l6ppes kogu v2rk 2ra ja s6itsime siis edasi Whataburger-sse. Mina midagi ei tellinud, aga teised v6tsid veel 6htus66gi endale ja edasi liikusime koju.

V2ga v2ga tegus n2dal oli ja toimus palju. :)





School Band



Football

Spirit Grew

Cheerleaderid 





Rodeo Club


Basketball. Nad olid vinged. :)


Homecoming King&Queen nominendid 



Homecoming King&Queen tseremoonia



Adriana, John, Mina, Dardan, Hannah


Mina, Dardan, Hannah, John, Adriana

Hailey (Vahetus6pilane Hongkongist)






No comments:

Post a Comment