Friday, February 10, 2017

Sleepover at Hailey's

3. veebruar 2017 Reede

Peale Powerliftingut ootasime Haileyga kooli ees hostema, et minu poole minna. Tunnikese veetsime seal Joosepi telefonik6ne seltsis ja kui asjad koos olid viis Hostema meid m6lemaid Chapps-i. Olime m6lemad nii kaua oodanud, et l6puks sinna s66ma saaks ja meile yllatuseks oli Latoya t66l, t2nu talle saime joogid tasuta. Tellisime m6lemad Bacon Cheeseburgeri ja lisasin enda omale veel avakaado, mis on minu arvates parim kooslus!!! R22kisime Haileyga kui kiiresti aeg m66da l2heb ja uskumatu, et juba on veebruar. Siin olles ei pane t2helegi kuidas n2dalad m66duvad. Edasi jalutasime Tom Thumbi, et juuksev2rvid ja 6htuks sn2kke osta. Hailey juuksev2rvi valimas oli ka muidugi omamoodi geenius, sest kui soovitasin talle igaksjuhuks kaks pakki osta kysis tema selle peale: 'Oota kas ma ostan kaks samasugust v2rvi v6i?' Poest v2lja tulles oli meil endiselt tund aega aega, otsustasime selle veeta Starbucks-is jutu ja m6nusa kohvi seltsis. Ma arvan, et need Starbucks-i t66tajad teavad varsti meie vahetusaastatest siin rohkem kui k6ik ylej22nud inimesed kokku haha. Kella yheksast tuli Hailey hostisa koos tema kahe hostvennaga(5.klass ja 7.klass) meile j2rgi ja s6itsime nende poole. Peale tema hostemaga r22kimist tegi Hailey mulle maja peal tiiru. Nende maja on nii vapustav! H2sti avar ja suur, teisel korrusel on j6usaal, piljardi laud, mini kinosaal + kolm magamistuba. Alumisel korrusel on suur elutuba koos avatud k66giga ning erinevad ruumid veel. S2ttisime end meediaruumi sisse ja natukene hiljem lukustasime end paariks tunniks vannituppa juukseid v2rvima. Lubasin Hailey hostemale, et me mingit segaduset ei korralda..saime p2ris h2sti hakkama ja saavutasime soovitud tulemuse. Ylej22nud 66 veetsime erinevaid videosi vaadates(mainly youtuberid kes r22kisid vahetusaastast), syyes, juttu r22kides v6i v2ga randomilt kordam66da yksteise Instagramis lives olles. R22kisin v2ga mitme hiinlasega too 66, mis oli v2ga segadusse ajav vestlus. Nelja ajal l6puks uinusime.

4. veebruar 2017 Laup2ev

Kuidagi l2bi suurte raskuste suutsime end kella kaheksast yles ajada ning korda teha. N2gime v2lja nagu talveunest 2rganud pandakarud aga p2ev t6otas tulla huvitav, niiet motivatsiooni 2rkamiseks jagus. Kella yheksast istusime Hailey, tema hostvenna ja hostvanaisaga autosse ja s6itsime ILT-sse. (Leadership kool Kelleris). Seal toimus Hiina Uue-Aasta vastu v6tmise auks aktus ja k6ik klassid esinesid seal.(Elementary + Middle school). Hailey hostisa j6udis natukene hiljem koos teise hostvennaga sinna. H2sti armas yritus oli ja peale seda jalutasime autosse. L6unas66gi s6ime McAlister's Deli-s, mis on selline viisakam kiirtoidu koht. Paariks tunniks s6itsime tagasi Hailey juurde ja chillisime kella kolmeni voodis. J2rgmiseks oli plaan Southlake-i shoppama minna. Autost v2ljusime Barns&Noble-i juures ja sealt l2ksime oma teed. K2isime l2bi erinevad poed ja jalutasime isegi yle tee(teede yletamine on siin v2ga keeruline) Central Market-i k6rval asuvasse kingapoodi. 1,5 tunni m66dudes olime piisavalt n2ljased, et Cheesecake Factory-st miskit head tellida. Kuna restoran oli mega crowded lasime m6lemad enda torditykid kaasa pakkida ja istusime hoopis Harkins-i kino ette, mis oli sealsamas k6rval. Cheesecake Factory ees olid streetdancerid niiet show-d j2tkus ja olime oma kohavalikuga rahul. 40 minutit hiljem otsustasime raamatupoodi soojenema minna ning kutist kes tantsis m66dudes edastasime talle oma kiidus6nad. Saime vastu naeratuse ning liikusime edasi poodi. Hiljem v2lja tagasi minnes seisime seekord Cheesecake Factory ette, kuhu olid nyydseks juba p2ris mitmed noorte grupid streetdance-i vaatama kogunenud. Paar minutit hiljem vahetasin tolle kutiga kes tantis numbreid ning siis juhtus t2iesti 'filmi hetk': m6ned lood hiljem pani ta oma playlist-ist m2ngima Bruno Mars-i loo 'Just the Way you are' mille j2rgi tantsides oli tal pidevalt minuga silmside. Sekund peale loo l6ppu sain temalt s6numi 'That song was for you' :) :) Kui tihti juhtub, et USA-s Cheesecake Factory juures t2itsa v66ras poiss sulle tantsib? V2ga armas ja definitely yks minu vahetusaasta highlightidest. Yhe loo ajal k2isime kiirelt Haileyga Starbucks-ist juua toomas ning tagasi j6udes tuli ta kohe me juurde pettunud n2oga et 'mh te l2ksite just siis 2ra kui trikki tegin' haha. Kella kaheksast lahkusime Southlake-ist ja l2ksime hetkeks tagasi Hailey juurde ning siis edasi juba Joe's-sse 6htust s66ma. Hailey perega oli 6htus66k v2ga fun. Ta hostvanemad on h2sti toredad. Mingil hetkel otsustas yks tema v2ikestest vendadest et on hea hetk lagedale tulla sellega, kuidas ta minu ja Hailey vestlust eelmisel 6htul pealt oli kuulnud. R66msa n2oga teatas ta siis yle laua et ''All that i heard was like something about some football guy and then 'wooow' and then that was it'' Saime selle yle k6ik k6vasti naerda haha. Hiljem viisid nad mu koju ja autos veel kysisid kas ma olen ikka kindel et ei taha yheks 66ks veel j22da. Yks v2ga vinge p2ev oli. :')

What's new?

1) Kuigi ma juba mainisin sellest tantsija kutist, siis ta on h2sti tore ja oleme nyyd iga p2ev r22kinud. Tuli v2lja et ta elas vahepeal 4 aastat hoopis Jaapanis. Lisaks k2is ta just m6ned kuud tagasi America's Got Talentil ja selle kuu jooksul saab ta teada, kas ta audition oli piisavalt hea. Ta l6petas eelmisel aastal Timber Greek High ja on 6pib nyyd TCC ylikoolis. Ta ytles, et oleks v2ga vinge kui teda oma blogis mainiksin niiet palun v2ga, loodan et jagasin piisavalt informatsiooni :)

2) See n2dal toimus Wrestling distric meet kus Dardan sai teise ja Adriana kolmanda koha!

3) Ma armastan teatriklassi!!! Kogu meie grupp seal loob sellise v2ikse 'Glee' tunde. K6ik on nii yhtsed ja toredad. Naerame iga tund pisarateni ja Mrs.Fields on maailma armsaim ja toredaim 6petaja! Teatriklass on definitely parim osa k6igist B-p2evadest ja nii 6nnelik olen, et selle valisin.

4) Fun thing mis vahepeal juhtus ja mida Eestis ilmselt ei kohtaks oli see, et yksp2ev kui l6unalt oma klassi tagasi tulime istus yks 6petajatest seal ja r22kis Mrs.Morrow-iga juttu. J2rsku ytles ta, et tahaks yht cocat s66klast osta aga ei jaksa mina millepeale Mrs.Morrow siis kysis, et olgu tydrukud, kes teist Mr.Mis-iganes-ta-nimi-oli jaoks coca-t ostma viitsib minna? Olin siis n6us ja kui too 6petaja mulle raha andis siis lisas juurde ''Ja selle eest mis yle j22b v6id endale kypsise v6i midagi osta'' See oli nii lihtne asi aga samas nii vinge hehe. :)

Meie megacomfy magamisase

Chapps!!!



Edukalt v2rv peas 

ILT

Chinese New Year 


Nad olid nii armsaaad


Hailey, tema hostisa ja m6lemad hostvennad

Lunch at McAllister's Deli-s

<3

Meie oma v2ike piknik 


Hiina kook mida Hailey ema mulle pakkus - maitses v2ga v2ga h2sti!


Girl Scout cookies on v2ga oluline osa elust

Siis kui haige olen ja Szymon viisakalt mu s6numite t2hendust selgitab haha 

Nii hea

Adriana tegi Wrestlingu kuttidele pulgakooke 




Timber Greek High 

Theatre <3 


Enne Powerlifting meet-i


No comments:

Post a Comment